INFORMACIÓ GENERAL

973 29 01 41-629 31 61 85

 

INFORMACIÓ CASAL-COLÒNIES

625079341

 

CORREU ELECTRÒNIC

josepmariacastellsaidia@hotmail.com

 

 

Tens alguna pregunta, dubte o sugerència. Sòl tens que emplenar el formulari de contacte i ens ficarem immediatament amb contacte amb tu.

 

 

Su mensaje:*
Nombre:*
Calle y número:
Código postal:
Localidad:
Su dirección de correo electrónico:*
y número de teléfono:*
 
Introduce el código.:

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

PROJECTE EDUCATIU

 

    Basem el nostre nostre estil de treball en la convivència amb la natura.Per apropar els nens a l'entorn rural d'una granja on puguin observar i aprendre com viuen els animals, tenim un nucli zoològic amb una gran varietat d'animals exòtics i també de granja. També viuran noves sensacions pujant a cavall, poni o un ruquet.

    L'objectiu és potenciar les relacions entre el grup d'alumnes així, a través de diferents activitats i envoltats del medi rural, fem arrivar als petits i ja no tan petits unes nocions que tots hauríem de tindre. Pretenem ensenyar i potenciar el treball en equip, a conviure diàriament amb altres nens/es de la seva edat i que aprenguin a afrontar els possibles conflictes que puguin aparèixer en el dia dia.

    Una de les misions de l'entitat és ensenyar i apropar els infants, de manera pràctica i vivencial, als problemes ambientals actuals. La nostra filosofia és que els nens, des de ben petits, aprenguin a estimar i cuidar la natura que ens envolta. Comptem amb tallers específics que tenen la intenció de inculcar hàbits i actituds envers la natura, aprofitant les possibilitats que ofereix l'entorn i amb el material necessari que constitueix el suport didàctic per ampliar coneixements.

QUI SOM

   Som l'Aula de Natura Castell de Saidia, situada en ven mig del pla de la Saira, Almacelles. Hem creat un món envoltat de natura, d'animals de persones amb ganes de transmetre als infants uns valors que els ajudin en el camí de la seva vida.

   El nostre propòsit es aconseguir que cada nen i nena passin uns dies divertits peró també que es produeixi un creixement personal i una millora amb la relació amb els companys.

    El nostre equip de monitors; estan degudament formats, preparats per treballar en equip i implicats en el desenvolupament de les habilitats dels infants.

IMPORTANT:

El nucli zoològic es mantindrà tancat per motius de reformes.

Pots ficar-te amb contacte a traves del nostre formulari de contacte.

QUI ENS HA FET EL DISSENY DE L'EMPRESA?

PASSA'T PER EL BLOG DE "LA PADRINA CONXITA"

 

lapadrinaconxita.wordpress.com

 

APROFITEM PER PUBLICITAR L'ESPAI DE L'AMANIDA,

VINYETA QUE ÉS PUBLICA CADA DIUMENGE AL DIARI

EL SEGRE, VISITEU EL BLOG I DISFRUTEU!

 

http://amanidalleida.wordpress.com/

endinsat i passeja entre plantes aromàtiques i flors silvestres EL NOSTRE JARDÍ
La Boira,mentres passegem per la charca
cebes al nostre hort

VISITAS

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© explotacio agropecuaria montanyes

Página web creada con 1&1 IONOS Mi Web.